Je bent hier:

Over Route95

Wie zijn wij?

Bij Route95 draait het allemaal om jouw groei en veiligheid op de werkplek! Stap binnen in onze wereld van boeiende cursussen die niet alleen certificeringen bieden, maar ook een diepgaand begrip en praktische vaardigheden ontwikkelen.

Of je nu op zoek bent naar een stevig fundament in arbeidsveiligheid, de finesse wilt beheersen van interne transportmiddelen of je code95-vereisten wilt behalen, wij hebben de juiste trainingen voor jou. Laten we samen jouw professionele reis naar succes en expertise beginnen!

est.

2012

Een decennium van expertise

100

%

Tevreden klanten

Onze visie

We willen leren makkelijker en toegankelijker maken voor iedereen. Bij Route95 dromen we ervan de go-to plek te zijn voor iedereen die snel een certificaat nodig heeft, door cursussen aan te bieden die je echt verder helpen, passend in ieders drukke leven.

Onze missie

We zijn hier bij route95 om je super snel te helpen met het leren van belangrijke vaardigheden, zonder gedoe en tegen een goede prijs. We maken onze cursussen leuk en makkelijk te volgen, zodat iedereen zich veilig en bekwaam voelt op hun werkplek.

Op Maat

Wij ontwerpen cursussen die perfect aansluiten bij jouw bedrijf, zodat de theorie meteen in de praktijk kan worden toegepast.

Flexibele tijden

We bieden cursussen aan op tijden die werken voor iedereen, zelfs als je super druk bent

Gastvrijheid

Bij elke cursus hoort een open buffet met allerlei lekkers, van broodjes kaas tot dagelijks wisselende specialiteiten.

Praktijkgericht

Onze lessen zijn niet alleen theoretisch; we zorgen ervoor dat je wat je leert, direct kunt gebruiken.

Toegankelijkheid

Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te leren, dus we maken onze cursussen betaalbaar en makkelijk te volgen.

Professioneel

Onze docenten komen direct uit de praktijk, wat betekent dat ze niet alleen de stof door en door kennen, maar ook vol zitten met praktische tips en tricks.

Onze diensten

Categorieën

Ontdek veiligheid en efficiëntie met onze cursussen. Van Arbo & Veiligheid, Interne transportmiddelen en Code 95 nascholing, wij bieden essentiële trainingen om uw team te versterken en te voldoen aan de hoogste normen in de industrie.

Cursussen

Wij bij Route95 bieden een breed scala aan cursussen op het gebied van veiligheid en mobiliteit. Bekijk ons volledige aanbod en investeer in je vaardigheden om snel weer terug te kunnen naar waar je uitblinkt.

Leervormen

Route95 gelooft in flexibel leren dat naadloos aansluit op uw behoeften. Daarom bieden we diverse leervormen aan. Of u nu de voorkeur geeft aan op klassikaal, e-learning of blended, wij hebben de juiste oplossing voor u.

© 2024 All Rights Reserved.